Alle automaten gratis naar wens ingesteld

#1 in refurbished en nieuw

Beoordeeld met een 9,8

Automaat binnen 6 weken geleverd

3D chocolade printer automaat

Onze 3D-chocoladeprinter biedt elke horecaondernemer de mogelijkheid om een persoonlijke en unieke lekkernij te creëren voor al hun gasten.

Een slimme koelkast voor optimaal gemak en flexibiliteit

Een 3D-chocolade vendingmachine is een innovatieve automaat die op bestelling gepersonaliseerde chocolade creaties produceert en serveert. De werking is als volgt:

Bestelling: Gebruikers kiezen hun gewenste chocolade ontwerp via een touchscreen of een app.

Aanpassingsmogelijkheden: De machine biedt extra opties, zoals het type chocolade (melk, puur, wit).

Productie: Na bestelling en betaling begint de machine met het 3D-printen van de chocolade. Het proces lijkt op dat van een 3D-chocoladeprinter, waarbij gesmolten chocolade laag voor laag wordt afgezet volgens het gekozen ontwerp.

Koeling en uitharding: Terwijl de machine doorgaat met printen, wordt elke laag chocolade gekoeld en uitgehard, zodat het eindresultaat stevig en vormvast is.

Uitgifte: Zodra de chocoladecreaties gereed zijn, worden ze verpakt en via een luik of lade aan de gebruiker uitgegeven.

Deze 3D-chocolade vendingmachines bieden de mogelijkheid om gepersonaliseerde chocoladelekkernijen te bestellen en te genieten van unieke smaak- en ontwerpcombinaties. Je vindt deze machines vaak in winkelcentra, pretparken, evenementen of andere openbare locaties waar mensen op zoek zijn naar heerlijke, op maat gemaakte traktaties.

Het is een geweldige belevenis

Zeer makkelijk in te stellen en te onderhouden

Grote winstmarge

Gratis Brochure

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen uw onze gratis brochure toe!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?